LINLÅS, LÅSBLECK OCH WIRESAXAR
Branschstandarden för lininfästningar
SÄKERHET OCH KVALITÉ FÖRST
Varje dag förlitar sig hundratusentals människor på våra produkter
EXCEPTIONELL PRESTANDA
Färre linlås behövs även för lyftapplikationer
SÄKRA LYFT AV RÖRPACKAR
En slingklämma som ökar säkerheten
SÄKRA FÄSTNINGAR FÖR STÅLLINOR
När säkerheten är nummer ett

VÄLKOMMEN TILL IRONGRIP

IronGrip utvecklar och marknadsför produkter för ett brett utbud av fästapplikationer för rep och vajrar.

Varje dag förlitar sig hundratusentals människor på IronGrips linlås i till exempel hissar, broar, elmaster, byggarbetsplatser, offshoreplattformar och så vidare.

BG-100 är den nya linlåset från IronGrip som bara behöver 2 klämmor för varje fixering. Godkänd för dynamiska lyft. Täcker tråddiametrar 5-34 mm.

Liten men stark, BG-S Wire Clip har en unik kombination av smart design och kvalitetsmaterial för att göra den godkänd för dynamiska lyft. Täcker tråddiametrar 2-6 mm.

Snabb montering med bibehållen säkerhet. Den nya KK-100 klammerkaus är det bästa valet för snabba, säkra och kompakta lininfästningar godkända för alla lyftapplikationer. Täcker tråddiametrar 5-20 mm.

Den nya Eyedog-produkten minskar riskerna vid hantering av buntar av alla slags rör. Den samsar rörbunten vid lyft och håller ihop den när den sätts ned.

Den nya produktportföljen erbjuder en rad olika saxar för tråddimension upp till 20 mm. Enkel hantering och liten storlek som passar i vilken verktygslåda som helst.

VARFÖR VÄLJA IRONGRIPS PRODUKTER?

SÄKERHET HAR VI I BLODET

IronGrip-produkter har funnits på marknaden i över ett halvt sekel. Det har gjort varumärket IronGrip synonymt med säkerhet och kvalitet. Vår satsning på utveckling och ständigt pågående förbättringsarbete understryker vårt åtagande.

UTNYTTJA GÄRNA VÅR KUNSKAP INOM INFÄSTNING AV STÅLLINOR!

Vårt tydliga fokus på hur man säkert sätter fast stållinor har inte bara resulterat i produkter som är de säkraste och enklaste att montera. Vi har även samlat på oss stor erfarenhet som kommer våra kunder till del genom råd om användning av produkterna.

KOMPETENS

Produkterna är baserad på egenutvecklad teknologi. All know-how finns i företaget.

SÄKERHET

Teknisk analys med omfattande provningar. Godkännande enligt de mest krävande standarder.

EKONOMISKA

Alla produkter är bevisat ekonomiskt konkurrenskraftiga tack vare högre verkningsgrad, mindre materialåtgång, snabbar montering och längre hållbarhet.

STANDARDER

Tillämpning av tillgängliga internationella standarder för ex.vis dragprovning (EN13411-3).

KVALITET

Tillverkning enligt ISO 9001. Alla produkter levereras spårbara via batchnummer.

DOKUMENTATION

Heltäckande dokumentation från utvecklingstadium och konstruktion till tillverkning och montering av slutanvändaren.

ÅTERFÖRSÄLJARE ÖVER HELA VÄRLDEN

Irongrip är marknadsledare i nordeuropa vad gäller on-site infästningar av stållinor. Vi säljer våra produkter via återförsäljare i de flesta länder i Europa samt direkt till marknader utanför Europa.

SENASTE NYTT