IronGrip |
16502
home,page,page-id-16502,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
slide17

LINLÅS, LÅSBLECK & WIRESAXAR

Industristandarden för wirefästande

oresund_bro_slide

SÄKERHET OCH KVALITET FRÄMST

Varje dag förlitar sig hundratusentals människor på våra produkter

slide_elevator2

ENASTÅENDE PRESTANDA

Färre klämmor krävs för lyftapplikationer

slide_adventure6

SÄKRA WIREFÄSTNINGAR

Där säkerhet är första prioritet

VÄLKOMMEN TILL IRONGRIP

IronGrip utvecklar och marknadsför produkter för infästningar av stållinor för en mängd olika tillämpningar. Varje dag förlitar sig hundratusentals personer på våra linlås i till exempel hissar, broar, oljeplattformar, byggplatser, osv.

wire_clamp_500_650

Linlås

BG-100 är det nya linlåset från IronGrip. Det behövs bara 2 linlås för en godkänd infästning för lyftändamål. Täcker lindimensioner 5-34 mm.

wire_clip_500_650

Låsbleck

Liten men stark – vårt låsbleck BG-S har en unik kombination av smart utformande och högsta materialkvalitet som gör det godkänt för lyfttillämpningar. Täcker lindimensioner 2-6 mm.

thimble_clamp_500_650

Klammerkaus

Snabbast montering med bibehållen säkerhet. Det nya klammerkauset KK-100 är det bästa valet för snabb, säker och kompakt lininfästning och är dessutom godkänt för lyfttillämpningar. Täcker lindimensioner 5-20 mm.

wire_cutters_500_650

Wiresaxar

Vår nya serie linkapare erbjuder en rad olika wiresaxar för linor upp till 30 mm. Enkel användning, snygga snitt och en storlek på verktyget som passar i verktygslådan.

VARFÖR VÄLJA IRONGRIPS PRODUKTER?

offshore700
Säkerhet har vi i blodet

IronGrip-produkter har funnits på marknaden i över ett halvt sekel. Det har gjort varumärket IronGrip synonymt med säkerhet och kvalitet. Vår satsning på utveckling och ständigt pågående förbättringsarbete understryker vårt åtagande.

Utnyttja gärna vår kunskap inom infästning av stållinor!

Vårt tydliga fokus på hur man säkert sätter fast stållinor har inte bara resulterat i produkter som är de säkrast och enklaste att montera. Vi har även samlat på oss stor erfarenhet som kommer våra kunder till del genom råd om användning av produkterna.

LÄS MER
KOMPETENS

Produkterna är baserad på egenutvecklad teknologi. All know-how finns i företaget.

SÄKERHET

Teknisk analys med omfattande provningar. Godkännande enligt de mest krävande standarder.

EKONOMISKA

Alla produkter är bevisat ekonomiskt konkurrenskraftiga tack vare högre verkningsgrad, mindre materialåtgång, snabbar montering och längre hållbarhet.

STANDARDER

Tillämpning av tillgängliga internationella standarder för ex.vis dragprovning (EN13411-3).

KVALITET

Tillverkning enligt ISO 9001. Alla produkter levereras spårbara via batchnummer.

DOKUMENTATION

Heltäckande dokumentation från utvecklingstadium och konstruktion till tillverkning och montering av slutanvändaren.

box

Återförsäljare över hela världen.

Irongrip är marknadsledare i nordeuropa vad gäller on-site infästningar av stållinor. Vi säljer våra produkter via återförsäljare i de flesta länder i Europa samt direkt till marknader utanför Europa.

LÄS MER